responsiv design och webbutveckling så ni blir sökbar på alla enheter. Behöver ni synas bättre på internet?

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

responsiv design och webbutveckling så ni blir sökbar på alla enheter. Jag hjälper er att designa och bygga en användarvänlig hemsida som fungerar på alla enheter.

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

responsiv design och webbutveckling så ni blir sökbar på alla enheter.Dessutom hjälper jag er att sökmotoroptimera ert innehåll.

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

responsiv design och webbutveckling så ni blir sökbar på alla enheter. Då kan ni mäta era besökare och inkludera det i er digitala marknadsförings-strategi och synas i sociala media.

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Sökmotor Optimerare

Passionerad och nyfiken sökmotoroptimeringsspecialist vill bidra till att era klienter hittas på internet och tjänar pengar med optimerat innehåll.

Mitt fokus inom webben är att den är användarvänlig både för klient som kund och att den förmedlar det budskap det var menat att göra, samt att webbsidan träffsäkert hittas i sökmotorer.

Jag skriver just nu en kandidatuppsats i informatik om ”Google Analytics och responsiv webb” vilket används flitigt för att spåra besökares beteende på hemsidan och spåra sökord som är relevanta, samt nå användare även på surfplattor och mobiler.

Att använda minimalistisk design för alla enheter med fokus på funktion, budskap och målgrupp. Webbsidor har länge varit företagens marknadsföringsplattform och viktigaste ansikten utåt. Idag förväntar sig kunder att det finns smarta lösningar för automatiserad försäljning och support. Samt att all försäljning registreras i befintligt affärs-system. Det är här jag kommer in och kan hjälpa till.

Jag arbetar som

 • Konsult
 • Grafisk webbdesigner
 • Webbutvecklare

med kunskaper inom:

 • CMS-lösningar som WordePress och Drupal, samt kod (HTML, CSS, PHP, JavaScript)
 • ERP-integration (affärssystem)
 • Testning av sidan så den är optimal och användarvänlig åt både kund och slutanvändare
 • SEO – Sökmotor optimering med bland annat Google Analytics och/eller Piwik
 • Sociala Media (Facebook, LinkedIn, Twitter, Pintrest m.fl.)
 • Webbhotell (Skapande av konton, domän konfiguration, databaser (MySQL) och backuper, DNS-adressering, skapande av e-postadresser i CPanel och Plesk)

Egenskaper

 • Lyhörd
 • Serviceminded
 • Användarfokus
 • Tidigare erfarenhet inom serviceyrken

Utbildad inom ”Webb och Multimediaprogrammet” vid Karlstads Universitet, samt gediget intresse av webben och teknik sedan mer än 20 år.

Tillgänglig för anställning

Kunskaper

Sökmotor Optimering

Sökmotor Optimering av din webbsida för att bli hittad lättare och öka din försäljning med bland annat ”Google Analytics”.

Webbdesign

Jag jobbar i Adobe verktygen och i andra fria program för att ta fram logotyp, webblayout för din hemsida och optimera bilder för webb och tryck.

Webbutveckling

Jag utvecklar responsiva webbsidor för alla enheter som är säkra från hackers och spam, främst i WordPress, men kan även Drupal och webbkodning i HTML, CSS, JavaScript och PHP.

Decirée Backman

Deciree Backman
Webmaster med användbarhet och mätverktyg som "Google Analytics" i fokus. Älskar att skapa i alla former, måla, umgås och dansa.
Dela
Följ