responsiv design och webbutveckling så ni blir sökbar på alla enheter. Behöver ni synas bättre på internet?

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Dela

responsiv design och webbutveckling så ni blir sökbar på alla enheter. Jag hjälper er att designa och bygga en användarvänlig hemsida som fungerar på alla enheter.

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Dela

responsiv design och webbutveckling så ni blir sökbar på alla enheter.Dessutom hjälper jag er att sökmotoroptimera ert innehåll.

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Dela

responsiv design och webbutveckling så ni blir sökbar på alla enheter. Då kan ni mäta era besökare och inkludera det i er digitala marknadsförings-strategi och synas i sociala media.

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Dela

utbildninghosbois.se

HosBois är ett företag med mångårig erfarenhet inom personlig utveckling och utbildningar av olika slag. Min uppgift har bestått i att utveckla deras utbildningsverksamhet riktad mot företagsledare och rekryterare, där de erbjuder seminarier, workshops och Persontypsanalyser för smartare kommunikation och arbetsgrupper.

Webbutvecklingsmiljön är i WordPress för enkelheten att uppdatera och administrera sidan med nya event. Det har även ingått att i samråd med företaget

  • designa och optimera bilder
  • optimering av färger och nyckelord både i bild och text
  • Integrering av ”Google Analytics” och ”Google Tools”
  • Integrering av spamfilter och ökad säkerhet

Sidan ligger på hosbois.se (Den aktuella sidan har element som jag framtagit, men inte medverkat till)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kunskaper

Sökmotor Optimering

Sökmotor Optimering av din webbsida för att bli hittad lättare och öka din försäljning med bland annat ”Google Analytics”.

Dela

Webbdesign

Jag jobbar i Adobe verktygen och i andra fria program för att ta fram logotyp, webblayout för din hemsida och optimera bilder för webb och tryck.

Dela

Webbutveckling

Jag utvecklar responsiva webbsidor för alla enheter som är säkra från hackers och spam, främst i WordPress, men kan även Drupal och webbkodning i HTML, CSS, JavaScript och PHP.

Dela

Decirée Backman

Deciree Backman
Webmaster med användbarhet och mätverktyg som "Google Analytics" i fokus. Älskar att skapa i alla former, måla, umgås och dansa.
Dela
Följ