responsiv design och webbutveckling så ni blir sökbar på alla enheter. Behöver ni synas bättre på internet?

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

responsiv design och webbutveckling så ni blir sökbar på alla enheter. Jag hjälper er att designa och bygga en användarvänlig hemsida som fungerar på alla enheter.

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

responsiv design och webbutveckling så ni blir sökbar på alla enheter.Dessutom hjälper jag er att sökmotoroptimera ert innehåll.

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

responsiv design och webbutveckling så ni blir sökbar på alla enheter. Då kan ni mäta era besökare och inkludera det i er digitala marknadsförings-strategi och synas i sociala media.

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Nytt

Tillbaka vid universitetet och öppen för exjobb till hösten 2019

Nu är jag tillbaka vid universitetet för sista gången innan jag tar ut kandidatexamen. Tidigare programtitel ”Webb och Multimedia” blir nu ”Webbutveckling” i mitt examensbevis. Jag läser in nya specifika kurser inom webbprogrammering nu under våren 2019 för att förbättra och fördjupa min kunskap i kodning, samt kompletterar laborationer som jag har sedan tidigare.Kurser jag läser nu på cirka 50% är:

Nytt fräschare utseende

Denna sidan kommer vara mitt professionella ansikte utåt till förmån för alla som är intresserad av att anställa mig eller köpa mina tjänster. Jag uppdaterar denna sida med mina tidigare arbeten och nya rön inom webb och användbarhet.

Kunskaper

Sökmotor Optimering

Sökmotor Optimering av din webbsida för att bli hittad lättare och öka din försäljning med bland annat ”Google Analytics”.

Webbdesign

Jag jobbar i Adobe verktygen och i andra fria program för att ta fram logotyp, webblayout för din hemsida och optimera bilder för webb och tryck.

Webbutveckling

Jag utvecklar responsiva webbsidor för alla enheter som är säkra från hackers och spam, främst i WordPress, men kan även Drupal och webbkodning i HTML, CSS, JavaScript och PHP.

Decirée Backman

Deciree Backman
Webmaster med användbarhet och mätverktyg som "Google Analytics" i fokus. Älskar att skapa i alla former, måla, umgås och dansa.
Dela
Följ